Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Cu 42% mai multe declaratii ‘fizice’ depuse la Fisc, fata de 2011 FOTO

In acest an,  Inspectoratul Fiscal de Stat (IFS) Orhei a inregistrat o majorare cu  42%  a numarului declaratiilor de venit  depuse de catre  persoanele fizice.

Aceasta, pe de o parte, din cauza  amenzilor considerabile care,  incepand din anul curent ,  vor fi aplicate   fata de persoanele fizice atat pentru intarzieri , cat si pentru  nedepunerea declaratgiilor.

Pe de alta parte, si-a spus cuvantul si prelungirea termenului de depunere a declaratiilor pana pe 2 aprilie inclusiv, si functionarea IFS Orhei  in ultimele 2 sambete ale lunii martie. Sambata, 31 martie, si-au depus declaratiile 80 de persoane fizice si juridice. In ultima zi a actiunii, luni, 2 aprilie, la biroul unde se colectau declaratiile, de asemenea, n-au lipsit solicitantii.

Seful IFS Orhei,  Vitalie  Balinschi, a declarat ca in acest an  au depus declaratiile pe venit 1364 persoane juridice, cu 18%mai multe fata de anul  trecut,  si 3.200 de persoane fizice, cu 42%mai multe fata de  2011.

Sambata,31 martie, in zi lucratoare pentru IFCS Orhei,  au depus declaratii 80 de persoane fizice. Luni, 2 aprilie, in ultima zi a actiunii, la biroul de receptie a declaratiilor, de asemenea, nu a fost lipsa de solicitanti.


 

 Un material mai amplu la tema va fi difuzat la Radio Orhei in dupa amiaza zilei de miercuri, 4 aprilie. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-cu-42-mai-multe-declaratii-fizice-depuse-la-fisc-fata-de-2011-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19