Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Construcţia reţelelor de canalizare in două cartiere, la start FOTO

In   cartierele  Lupoaica si Nistreana din orasul Orhei vor  fi construite  retele  de canalizare. Aceasta,  in cadrul unui proiect finantat de Banca Europeana  Reconstructie si Dezvoltare (BERD). 

La sfarsitul saptamanii curente  a avut loc semnarea contractului de realizare a lucrarilor  respective cu o firma din Chisinau.  Semnarea contractului cu antreprenorul selectat pentru efectuarea lucrarilor  se inscrie in seria multelor actiuni ale  unui proiect  si semnifica  lansarea oficiala  a proiectului in cauza. Evenimentul a  avut loc vineri, 27 aprilie,   in incinta Primariei Orhei, in prezenta conducatorilor orasului si raionului Orhei, Intreprinderii Apa-Canal Orhei si altor responsabili de implementarea proiectului.

Implementarea  proiectului , care este constituit din cateva  etape ,  este prevazuta  pentru perioada  aprilie 2012- decembrie 2013.

Suma totala a lucrarilor  se ridica la  1,6 mln de  euro, bani care sunt oferiti de  BERD.

De asemenea, in cadrul proiectului urmeaza a fi proiectate si construite 2 statii de pompare si  canalizare; construite si reabilitate retelele   de canalizare  de pe strazile Unirii , Paghis , Fediko si stradela Gorkii si peste 7 km de retele magistrale din orasul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-constructia-retelelor-de-canalizare-in-doua-cartiere-la-start-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19