Select your Top Menu from wp menus

Orhei: Consilierii raionali și-au MAJORAT INDEMNIZAŢIA de aproape 4 ori/VIDEO

Pentru fiecare zi de şedinţă în plen la care vor participa de aici încolo, consilieri raionali vor primi câte 1000 de lei fiecare. Consilierii care nu vor participa şi la şedinţele comisiilor de specialitate din care fac parte şi care se întrunesc înaintea şedinţelor în plen vor primi cu 50% mai puţin, adică câte 500 de lei fiecare.

Decizia privind majorarea indemnizaţiei a fost luată în plenul Consiliului raional Orhei de joi, 3 martie. Propunerea a venit din partea consilierului comunist, Oleg Vasilcan. Acesta a spus că aleşii raionali vor fi mai interesaţi să participe la şedinţele comisiilor de specialitate dacă vor fi remuneraţi mai bine. Consilierii care totuşi nu vor veni la şedinţele comisiilor, ar trebui să fie pedepsiţi cu tăierea unei jumătăţi din cei 1000 de lei să primească numai 500 de lei, a mai declarat Vasilcan.

Procedura votului a culminat cu o replică a democratului Vladislav Șevcenco care a ironizat că îndemnizația este privită ca un lucru urât, iar mita ca un lucru normal. Majorarea îndemnizaţiei nu a fost susţinută de 5 consilieri, care s-au abţinut  de la votare.

Amintim că în prima ședință de după alegerile locale din vara anului trecut, consilierii raionali și-au stabilit o îndemnizație de participare la o zi de ședință în suma de 270 de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-consilierii-raionali-si-au-majorat-indemnizatia-de-aproape-4-orivideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19