Select your Top Menu from wp menus

Orhei, Camencea: Lovit cu toporul in cap din cauza banilor

Un bărbat din raionul Orhei şi-a lovit vecinul cu toporul în cap, în rezultatul unui conflict financiar. Incidentul s-a produs, duminică, 10 iunie, în satul Camencea, comuna Donici. Victima este internată în spital.
Ajunși la fața locului, poliţiştii au stabilit că victima are o fisură în craniu, cu hemoragie abundentă, iar suspect de cele întâmplate se face vecinul, care și-a recunoscut pe deplin vinovăţia și a povestit scenariul.

Astfel, bănuitul, în vârstă de 31 de ani, avea o relație mai deosebită cu consăteanul său, din cauza unor neînțelegeri financiare: anterior, unul dintre ei a împrumutat bani de la celălat, nerambursându-i suma în termenul stabilit. Fiind în stare de ebrietate, în seara cu pricina, vecinii s-au întâlnit «în drum». Ca rezultat al unui conflict, victima, de 44 de ani, a primit o lovitură cu toporul în cap, după care a fost internată la spital.

Potrivit legislației,  persoanele culpabile de comiterea unei asemenea fărădelegi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 25 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-camencealovit-cu-toporul-in-cap-din-cauza-banilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19