Select your Top Menu from wp menus

Orhei. Şoferii răniţi- la spital. Cioburi ale maşinilor deteriorate – pe drum

Doua persoane au ajuns la spital in rezultatul accidentului rutier care s-a produs in orasul Orhei,  in dupa amiaza zilei de luni, 23 aprilie.

Traumatismele au fost suferite de  catre soferii a 2 autoturisme, care s-au tamponat frontal.  Accidentul  a avut loc in  apropierea unei curbe de  pe strada Eliberarii din Orhei. Ambii conducatori auto sunt orheieni  si au varste cuprinse intre 35 si 40 de ani.

Potrivit inspectorului politiei rutiere, capitanului Alexei Derihvist, soferul unui Mersedes care urca spre cartierul Lupoaica a pierdut controlul volanului, a iesit pe contrasens si a savarsit o tamponare violenta  cu un  Renault Cangur, care se deplasa spre centrul orasului.

Vinovat pentru aceasta coliziune de circulatie ar fi  soferul Mersedesului, care nu s-a incadrat in curba din cauza excesului de viteza. Oricum, acesta a iesit mai teafar si mai putin pagubit din accidentul in care a fost implicat. Pentru ca in dimineata zilei de astazi  a fost deja externat de la spital, iar masina lui este intr-o stare mult  mai buna decat  celalalt automobil.

Din fericire, un copil care se afla in salonul Renaultului accidentat , nu a avut de suportat decat un soc puternic, dupa cum au constatat medicii care l-au examinat.

Retrovizand intreaga perioada a sarbatorilor de Pasti, Alexei Derihvist a declarat ca  in acest an, pe traseele rutiere din raionul Orhei  au fost inregistrate mult mai putine accidente in raport cu aceeasi perioada a anului trecut.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-accident-soldat-cu-spitalizari-si-masini-deteriorate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19