Select your Top Menu from wp menus

Orhei. 7 zile, in jurul cartii pentru copiii, la biblioteca ‘Ion Creanga’ FOTO

Pe 2 aprilie este marcata Ziua Internationala a Cartii pentru copii. Cu acest prilej,  in prima saptamana a lunii aprilie, la biblioteca pentru copii Ion Creanga din Orhei sunt organizate  o serie de activitati. 

Zinaida Adamachi, directoarea bibliotecii,  a declarat ca in perioada 1-7 aprilie la biblioteca se desfasoara prezentari de carte, expozitii si prima etapa a concursului republican despre activitatea si opera lui Spiridon Vangheli.

Potrivit lui Adamachi, fondul de carte al bibliotecii pentru copii “Ion Creanga” este cca 39 de mii de exemplare.  Pe parcursul anului fondul se completezea  de 2-3 ori cu carti pe care le primesc de la editurile din republica si de la biblioteca raionala „A. Donici” din Orhei.  Ultimul lot de carte pentru copii  a fost primit acum 2 saptamini si contine 24 de  de denumiri , printre care dictionare si literatura artistica.

Un material mai amplu la acest subiect  va fi difuzat la Radio Orhei  in dupa amiaza zilei de astazi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-7-zile-in-jurul-cartii-pentru-copiii-la-biblioteca-ion-creanga-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19