Select your Top Menu from wp menus

Orhei: 270 de copii se oldihnesc deja la tabăra de lângă Vatici

 Odata cu inceputul saptamanii curente, si-a inceput activitatea  tabăra „Speranţa” din preajma satului Vatici.  În primul schimb au fost primiţi 270 copii, care se vor odihni în această tabără pe parcursul întregii săptămîni.

„Speranta” dispune de 280 de locuri  si este prima  tabara  deschisa in raionul Orhei in acest sezon estival. Aceasta, datorita faptului ca a incheiat pregatirile necesare si a obtinut toate autorizatiile care-i permit sa organizeze odihna copiilor in perioada vacantei mari.

Centrul de Sanatate Publica Orhei informeaza ca una din cele 5 tabare existente in raionul Orhei  nu dispune  inca de autorizatie sanitara de functionare. Este vorba de tabara din satul Pohrebeni, care urmeaza sa incheie finalizeze lucrarile  de amenajare.

citeste:  O vacanţă maaaaaaaaare a elevilor si cinci tabere de odihnă

  • tabara vatici-2
  • tabara vatici-1
  • csp tabara instructaj

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-270-de-copii-se-oldihnesc-deja-la-tabara-din-s-vatici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19