Select your Top Menu from wp menus

Orhei: 2 magazine inchise si amenzi de peste 11 mii lei

 O serie de controale desfasurate  de catre  Centrul de Sanatate Publica (CSP) Orhei s-au incheiat cu amendarea unor patroni si vanzatori  din unitatile comerciale  orasenesti si satesti.

Potrivit lui Valeriu Dodu, medic-sef adjunct al CSP Orhei,  timp de o saptamana, in   lista neregulilor stabilite au fost  inscrise antisanitaria, vecinatatea inadmisibila a produselor alimentare in magazine, lipsa certifcatelor de calitate pentru  productia comercializata si  altele.

Cea mai mare amenda – 4000 de lei a fost aplicata  directorului unui supermarket, purtator al unui brand cunoscut, amplasat in centrul orasului Orhei. Aceasta, pentru admiterea la lucru a  4 vanzatoare  fara control medical.

Cu 3000 de lei a fost pedepsita  directorul a 3 magazine din satul Ciocalteni. Controlul de aici a fost urmare a  unei petitii care a fost expediata din sat la Parlamentului republicii.

In satul Paharniceni,   amenda in  suma de 2000 lei a fost data proprietarilor si de 400 lei – vanzatoarei unui magazin, unde a fost constata dezodrine si pastrare a produselor alimentare in conditii necorespunzatoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-2-magazine-inchise-si-amenzi-de-peste-11-mii-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19