Select your Top Menu from wp menus

Orhei, 10 decembrie: Pom de Crăciun, decorat cu lumini. Trotuar, “decorat” cu o creangă prăbuşită FOTO

De dimineaţă şi până spre amurgul zilei de astăzi, 10 decembrie, la Orhei a nins frumos, iar la câteva ore după lăsarea întunericului pe Pomul de Crăciun, în mod festiv, au fost aprinse luminile. Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat de către  primarul Ilan Shor, care a adresat  mulțimii adunate pe piața Vasile Lupu un mesaj cuvenit momentului. Spectatorii  s-au arătat încântați de eveniment, iar drept răspuns la întrebarea DJului-animator, dacă le place ceee ce face primarul Shor, au explodat cu un “Daaaaaaa!” răsunător.

Evident, ninsoarea a căzut peste Orhei cum nu se poate mai bine – tocmai la țanc pentru o  fastuoasă inaugurare a sărbătorilor de iarnă şi aprindere a luminilor de Crăciun.

  • Pom Craciun Orhei 1
  • Pom Craciun Orhei 3
  • Pom Craciun Orhei 2

 Tot ninsoarea a lăsat însă urme  dezolante chiar în centrul Orheiului. Și asta nu doar din cauza amestecului de omăt   şi apă de sub picioarele pietonilor şi roţile automobilelor.

La  câţiva metri de locul unde a fost instalat sclipitorul Pom de Crăciun, natura a creat un alt decor. Pe amurgite, zăpada  a rupt o bucată dintr-un copac, iar aceasta s-a prăbuşit pe trotuar. Ca prin minune, creanga a trecut pe lângă magazinul de sub coasta sa. Şi mai important – în momentul căderii niciun om sau maşină nu se aflau în preajmă și nu au aut de pătimit.

  • zapada drum orhei
  • copac rupt orhei (2)
  • copac rupt orhei (1)

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orhei-10-decembrie-pom-de-craciun-decorat-cu-lumini-trotuar-decorat-cu-o-creanga-prabusita-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19