Select your Top Menu from wp menus

Orgie cu prostituate şi alcool la ambasadă. Damele de companie şi-au făcut nevoile în biroul ambasadorului

Ambasadorul Hondurasului în Columbia, Carlos Rodriguez Andino, a fost nevoit să demisioneze după ce garda sa de corp a organizat o petrecere cu prostituate în birourile ambasadei, relatează AFP.

Garda de corp a ambasadorului, aflat în relaţii strânse de prietenie cu acesta, a organizat o serată de Crăciun la 20 decembrie la ambasadă, care a degenerat în orgie cu mult alcool şi prostituate.

Petrecerea ar fi durat de la ora 22.00 până dimineaţa, a informaţia poliţia din Columbia.

Se pare că prostituatele au furat computere şi telefoane mobile din ambasadă şi şi-ar fi făcut nevoile în birourile ambasadorului şi ataşatului comercial după ce au fost rugate să plece fără să fie plătite.

Autorităţile din Columbia au deschis o anchetă şi au încercat să interogheze prostituatele care au participat la petrecere.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orgie-cu-prostituate-si-alcool-la-ambasada-damele-de-companie-si-au-facut-nevoile-in-biroul-ambasadorului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19