Select your Top Menu from wp menus

Oraşul unde poliţiştii au ars 5 tone de droguri

Poliția anti-droguri din Panama a incendiat la periferia oraşului  aproape cinci tone de droguri.

Au fost distruse  peste 4 tone de cocaină,  jumătate de tonă de marijuană și aproape 23 de kilograme de heroină, scrie Reurters.

Agenții de poliție au tăiat pachetele de droguri folosind macete, după care le-au dat foc. Oamenii legii au luat măsuri de securitate, purtând măşti în timpul operaţiunii.

În ultimii doi ani, autoritățile din Panama au intensificat controalele și acțiunile vizând traficul de droguri din America Latină.

În 2009, Panama  s-a clasat pe locul trei în privința cantităților de droguri confiscate, potrivit unui raport realizat de ONU la nivel mondial.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orasul-unde-politistii-au-ars-5-tone-de-droguri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19