Select your Top Menu from wp menus

Oraşul Şoldăneşti, pe muchia unui dezastru ecologic

Apele reziduale inundează mai multe străzi din oraşul Şoldăneşti deja de  cateva saptamani. Chiar dacă au fost investiţi milioane de lei in reconstrucţia sistemului de canalizare, deseori oraşul este învăluit de un miros insuportabil de reziduuri, scrie publicatia Cuvintul.

Niciuna din staţiile de canalizare şi epurare a apelor reziduale nu funcţionează.  Cetăţenii se plang ca respira aer  greu, iar apa din toate fântânile are un miros şi un gust specific.

Serafima Focşa, managerul Regia„Apă-Şoldăneşti”, a declarat  că toate sunt din cauza unor erori admise la construcţia sistemului de canalizare, care s-a si defectat.

Pe de alta parte, responsabili din cadrul  Consiliului raional Şoldăneşti afirmă  că sistemul de evacuare a apelor reziduale a fost construit  corect si ca pentru actualele probleme este de vina Regia „Apă-Şoldăneşti”. Inspecţia ecologică i-a si aplicat amenzi acestei intreprinderi.

Administraţia raionului a apelat la ajutorul unor instituţii specializate în domeniu, pentru a preveni o catastrofa ecologica la Soldanesti.

sursa: cuvintul.md

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orasul-soldanesti-pe-muchia-unui-dezastru-ecologic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19