Select your Top Menu from wp menus

Oraşul Kramatorsk a fost ELIBERAT complet de separatişti pro-ruşi

Potrivit grupului Euromaidan, oraşul Kramatorsk a fost eliberat de separatişti. Localitatea, inclusiv clădirile din centru,  sunt controlate de forţele constituţionale. Separatiştii s-au baricadat în edificiul administaţiei orăşeneşti.

Nu se anunţă detalii despre victime în rândul beligeranţilor. Activitatea uzinelor-gigant din oraş, la care activează în jur de 50 de mii de oameni a fost temporar sistată până luni. La fel până luni în oraş nu va circula transportul public.
Tot astăzi o coloană din 4 TAB-uri ucrainene a distrus un punct de control între Kramatorsk şi localitatea Drujkovka. Persoanele care păzeau punctul de control au fugit din faţa trupelor ucrainene, nefiind înregistrate victime.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orasul-kramatorsk-a-fost-eliberat-complet-de-separatistii-pro-rusi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19