Select your Top Menu from wp menus

Orarul sesiunii suplimentare pentru absolvenții de gimnaziu și candidații la bacalaureat

Comisia Națională de Examene a aprobat orarul pentru organizarea și desfășurarea sesiunii suplimentare pentru absolvenții de gimnaziu și candidații la bacalaureat. Examenul repetat este organizat pentru candidații care, din motive obiective, nu s-au prezentat la sesiunea de bază și cei care nu au luat note de trecere. Pentru a putea participa la sesiunea suplimentară candidații la bacalaureat nominalizați trebuie să depună o cerere la Centrul de Bacalaureat în care au susținut examenele.
Sesiunea suplimentară pentru absolvenții de gimnaziu va avea loc în perioada 1-6 iulie. Pe data de 1 iulie va fi organizat examenul la limba română pentru alolingvi, pe 2 iulie – la matematică, pe 3 iulie – la limba de instruire, iar pe 6 iulie – la istoria românilor și universală.
În cazul candidaților la bacalaureat, sesiunea suplimentară va fi organizată în perioada 16-23 iulie. Astfel, pe data de 16 iulie candidații vor susține examenul la limba și literatura română pentru alolingvi, pe 17 iulie – la limba de instruire, pe 20 iulie – la limba străină, pe 21 iulie – la disciplina de profil, pe 22 iulie – la disciplina la solicitare. Ultimul examen din sesiunea suplimentară de bacalaureat – limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi și bulgari, va fi organizat pe data de 23 iulie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/orarul-sesiunii-suplimentare-pentru-absolventii-de-gimnaziu-si-candidatii-la-bacalaureat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19