Select your Top Menu from wp menus

Opţiunile politice ale moldovenilor de dinaintea declanşării scandalului legat de omorul din 23 decembrie . VIDEO

Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din a prezentat astăzi rezultatele studiului “Anul 2012 în opinia populaţiei Moldovei”. Potrivit lui Victor Mocanu, preşedintele asestei organizaţii sondajul a fost efectuat în ultimele 10 zile ale anului 2012 , pe un eşantion de 1194 de locuitori.
Victor Mocanu s-a referit la faptul că datele sondajului au fost culese înainte de declanşsarea scandalului legat de moartea lui Sorin Paciu la vânătoarea din 23 decembrie, eveniment care ar putea influienţa situaţia de moment.
Potrivit acestuia dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri în parlament ar nimeri doar 4 partide. Din cei 1194 respondenţi din 72 localităţi ale republicii, 35,5% au spus că vor vota pentru PCRM, 27,8% ar vota pentru PLDM, 16,4% ar vota pentru PD , iar pentru PL ar vota 11,4 %. Alte partide nu ar trece pragul electoral de 4 %. Cel mai aproape de această marjă se situează Partidul Socialiştilor care ar obţine 3,6% din opţiunile participanţilor la sondaj.
Potrivit aceluiaşi sondaj la alegeri ar ieşi în jur de 45% din repondenţi, 34% au declarat că probabil vor merge iar 13% nu ar merge la alegeri.
Sondajul are o marjă de eroare de +/- 3%


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/optiunile-politice-ale-moldovenilor-de-dinaintea-declansarii-scandalului-legat-de-omorul-din-23-decembrie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19