Select your Top Menu from wp menus

Opt localități din țară au rămas fără curent electric în urma ploilor

Opt localități din cinci raioane ale țării au rămas fără energie electrică în urma ploilor abundente. Din aceleași motive, Calea Ferată a Moldovei a anunțat că sistează pentru ziua de astăzi circulația trenurilor pe cursele locale, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, în dimineața curentă fără electricitate au rămas mai multe sate din raioanele Nisporeni, Strășeni, Anenii Noi, Căușeni, Taraclia și UTA Găgăuzia.

Conform sursei citate, pompierii și salvatorii au intervenit pe parcursul nopții la pomparea apei în 32 de gospodării din orașul Cimișlia și în nouă curți și beciuri din localitatea Țînțăreni, raionul Anenii Noi. Alte două solicitări au fost înregistrate în municipiul Chișinău. De asemenea, salvatorii au scos din calea puhoaielor șase autoturisme și două autobuze cu pasageri.

Codul galben de ploi și vijelii emis vineri de meteorologi se va menține și pentru ziua de duminică, 14 mai. De luni, ploile vor conteni, iar temperaturile vor crește.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/opt-localitati-din-tara-au-ramas-fara-curent-electric-in-urma-ploilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19