Select your Top Menu from wp menus

Opt inspectori vamali, trimiși în judecată pentru corupere pasivă

Opt inspectori ai Postului Vamal Leușeni-Albița vor compărea pe banca acuzaților, fiind învinuiți de corupere pasivă, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale, se spune că activitatea vameșilor a fost documentată pe parcursul anului 2018. Potrivit rechizitoriului, suma bunurilor primite de la persoane fizice varia între 200 lei și 50 de euro.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei opt inspectori vamali riscă amendă de până la două mii de unități convenționale, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de cinci ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/opt-inspectori-vamali-trimisi-in-judecata-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19