Select your Top Menu from wp menus

Opt ani de închisoare pentru un escroc din Chişinău

Un tânăr din Chişinău va sta următorii opt ani după gratii pentru săvârşirea escrocheriei în proporţii deosebit de mari şi confecţionarea, folosirea şi deţinerea documentelor oficiale false.

În iulie 2010, escrocul a promis unei persoane că îi va procura de peste hotare un automobil, însă dobândind banii victimei, în sumă de 55 mii lei, inculpatul a dispărut.

Într-un alt episod, în noiembrie 2011, sub pretextul închirierii unui automobil, tânărul a obţinut ilegal vehicolul în valoare de 120 mii de lei, după care a fost de negăsit. Mai mult ca atât, inculpatul a confecţionat o procură falsă, în care era menţionat că el este posesorul automobilului, pe care ulterior l-a pus în gaj, primind de la un agent economic un împrumut de 90 mii de lei.

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost recent condamnat la 8 ani şi 3 luni de detenţie în penitenciar de tip închis.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/opt-ani-de-inchisoare-pentru-un-escroc-din-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19