Select your Top Menu from wp menus

Operațiune specială a salvatorilor din Orhei: un vițel repus cu picioarele pe pământ FOTO

Salvatorii din Orhei au fost solicitați în această dimineață la extragerea unui vițel căzut într-o gură de canalizare. Pentru a a salva animalul, pe strada Lăpușneanu din oraș s-a deplasat o echipă de pompieri. Potrivit căpitanului Afanasie Stici, din cadrul DSE Orhei, întreaga operațiune de salvare a durat în jur de o oră.

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că  vițelul a căzut într-o gură de canalizare, adâncă de 2 metri. Pentru a extrage la suprafață animalul, s-a utilizat și un încărcător al unei întreprinderi din preajmă, iar animalul a fost readus la suprafață viu și nevătămat.

 Gura de canalizare în care a avut nefericirea să cadă vițelul se află pe teritoriul unei întreprinderi din cartierul Nordic al orașului, care în prezent nu mai funcționează.

Amintim că la începutul lunii august, pompieri din Orhei au fost solicitați la Trebujeni pentru a debloca un cal, picioarele căruia au lunecat între plăcle de beton de pe acoperișul unui beci. Totuși,  în majoritatea cazurilor legate de salvarea animalelor, pentru care sunt solicitați pompierii, figurează  mici de animale – de exemplu, câinii care nimeresc în fântânile de canalizare.

 

  • salvare vitel orhei 6
  • salvare vitel orhei 1
  • salvare vitel orhei 4
  • salvare vitel orhei 3
  • salvare vitel orhei 2
  • salvare vitel orhei 5

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/operatiune-speciala-a-salvatorilor-din-orhei-un-vitel-repus-cu-picioarele-pe-pamant-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19