Select your Top Menu from wp menus

Omorul din Măgdăceşti a fost comis de rudele victimelor VIDEO

În prima jumătate a zilei de joi , 28 februarie 2013, polițiștii au reţinut două persoane căutate pentru comiterea dublului omor de la Măgdăceşti, Criuleni, care s-a produs la data de 20 februarie, curent relatează Radio Orhei cu referire la un comunicat al MAI.
Cei doi sunt sora şi respectiv mătuşa victimelor de 40 de ani şi concubinul acesteia de 54 de ani . Crima a fost săvârşită din cauza invidiei faţă de victimă şi a unui conflict de familie.
Potrivit sursei citate în ziua omorul bărbatul a pătruns în casa victimelor în lipsa lor.După ce femeia şi cei doi copii ai săi a revenit acasă, învinuitul a omorât mama şi feciorul acesteia de 16 ani. În cadrul audierilor acesta a declarat că nu a omorât fetiţa de 2 ani pentru că i s-a făcut milă.
Imediat după omor în casă a venit şi sora femeiei omorâte, cei doi infractori răscolind locuinţa în căutare de bunuri şi bani. După ce nu au găsit nimic cei doi au plecat de la locul crimei.
În prezent suspectul are statut de învinuit iar concubina sa are statut de bănuit, gradul de complicitate al acesteea urmează a fi stabilit.
Pe parcursul anului 2013 în Moldova au fost comise 31 de omoruri, dintre care 30 au fost descoperite.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/omorul-din-magdacesti-a-fost-comis-de-rudele-victimilor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19