Select your Top Menu from wp menus

Omorul de la sfarsitul saptamanii trecute a pornit de la gelozie?

Motivul epizodului sangeros de la sfarsitul saptamanii trecute ar putea fi mult mai banal ,  decat  presupusa reglare de conturi cu substrat criminal-tenebru,   in lupta pentru zonele de influenta .

Asta, tinand seama de punctul de la care a pornit intreaga epopee scandaloasa.  Potrivit unor surse, cu o seara inainte de impuscaturile care i-au curmat viata, Alexei Veretco ar fi  avut niste clarificari pur barbatesti la o discoteca din centrul Orheiului, din cauza… unei domnisoare.  Prietenul fetei, un sportiv din oras,  ar fi devenit gelos pe Veretco. In incaierarea care s-a iscat,  Veretco l-a ranit pe tanar cu un cutit pe care il avea asupra sa. Nu este i exclus ca lama cutitului l-a atins si pe un bun cunoscut al  sportivului, Vasile Cojocaru, politistul  care ar fi incercat sa-i desparta pe batausi. Acesta din urma, aflandu-se de putin timp in cadrul politiei rutiere,  unde a venit din functia de sectorist al comunei Chiperceni.

Urmare a incidentului de vineri de la discoteca, sambata a si avut loc intalnirea in codrii din apropierea Orheiului, care ar fi fost mediata telefonic de Cojocaru. Cele doua parti  s-ar fi inteles sa aplaneze conflictul in cazul despagubirii tanarului pe care Veretco l-a ranit in ajun.  Alexei Veretco s-a prezentat impreuna cu un fost politist la cafeneua-bar “Doi Haiduci” , unde s-a si consumat scena cu focuri de arme.  Se pare ca de cealalta parte prezenta a fost mult mai numeroasa – in jur de 15 persoane care, cu putin timp inainte de intalnire, ar mai  fi vizitat o alta cafenea situata nu departe de ‘Doi Haiduci”.

Amintim ca sambata trecuta, locuitorul orasului Orhei, Alexei Veretco, in varsta de 42 de ani, originar din comuna Seliste, a fost impuscat mortal,  iar persoana care il insotea a fost snopita in batai si a fost internata cu vatamari grave in spitalul raional.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/omorul-de-la-sfarsitul-saptamanii-trecute-a-pornit-de-la-gelozie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19