Select your Top Menu from wp menus

Omor la comanda – femeie „ucisă cu ketchup”

S-a întâmplat în Brazilia,  la vreo trei sute de kilometri de Salvador, în statul din nord-est Bahia. Devorată de gelozie, o femeie a hotărât s-o ucidă pe amanta soţului ei. A găsit un fost puşcăriaş , care a acceptat contra a aproximativ 400 de euro să o scoată pe amantă definitiv din viaţa soţului ei.
În momentul în care bărbatul  şi-a localizat ţinta şi-a dat seama că aceasta este o prietenă de-a lui din copilărie. I-a mărturisit acesteia totul şi au pus amândoi la cale „crima”. Bărbatul avea să o lege şi să o umple de ketchup,  iar fotografia cu ea însângerată şi înjunghiată o va prezenta nevestei geloase. Fotografia a avut succesul scontat, fiind credibilă pentru comandatar, iar bărbatul şi-a primit banii.

Totul s-ar fi sfârșit aici, dacă după câteva zile, femeia înșelată nu ar fi întâlnit amanta soțului în piață, giugiulind-se cu asasinul ei. Furioasă,a mers la poliție unde a reclamat că a fost furată de un escroc. Investigaţia avea să scoată la iveală bizara poveste şi să o facă de râs pe femeie în tot oraşul. Toţi trei sunt acum cercetaţi, ea pentru ameninţări cu moartea, amanta şi „asasinul” ei pentru extorcare. Femeia „ucisă cu ketchup” a devenit populară în localitate și a primit o propunere de a candida la o funcție în consiliul local.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/omor-la-comanda-femeie-%e2%80%9eucisa-cu-ketchup%e2%80%9d/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19