Select your Top Menu from wp menus

Omenirea, amenintata de disparitia ciocolatei

Ciocolata, poate deveni un adevărat deliciu către anul 2050, iar aceasta se poate întâmpla din cauza schimbărilor climaterice catastrofale, potrivit unui raport prezentat de Centrul Internaţional pentru Agricultură tropicală.

Potrivit experţilor, peste 40 de ani, temperatura medie, în Africa de Vest, va creşte cu 2,3 grade, ceea ce va face ca clima din Ghana şi Coasta de Fildeş, nepotrivită pentru creşterea boabelor de cacao.

Potrivit  Experţilor, efectele schimbărilor climaterice, vor fi deja resimţite, către anul 2030.

Dăunătorii şi bolile, reduc anual cantitatea de cacao cu circa 30 la sută. Printre statele care sunt drept principalii furnizori de cacao pe pieţile mondiale, se numără Brazilia, însă ţara a avut de pierdut din cauza apariţiei unui virus periculos care a lovit platanţia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/omenirea-amenintata-de-disparitia-ciocolatei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19