Select your Top Menu from wp menus

OMEGA: Negocierile de la Chișinău sunt purtate pentru a face paravan tratativelor dintre Filat şi Plahotniuc

Negocierile între delegații partidelor din fosta AIE, care sunt purtate de trei zile la Chișinău, reprezintă doar un paravan al tratativelor dintre liderii acestora, purtate în afara țării. De această părere este ex-reprezentantul Moldovei la Consiliul Europei și ONU, Alexei Tulbure care este citat de agenţia OMEGA, directorul căreia este deputatul PCRM , Alexandr Petcov

”Negocierile adevărate se poartă nu de „troicele” partidelor din fosta AIE, ci de cu totul alți oameni. Uneori nici nu în Chișinău. Filat pleacă la Bruxelles, Plahotniuc – la Paris. De la Paris la Bruxelles nu e departe. Ghimpu va fi informat despre rezultatele discuțiilor după finalizarea lor”, scrie ex-reprezentantul Moldovei la Consiliul Europei și ONU, Alexei Tulbure, pe o reţea de socializare.

Premierul în exercițiu, liderul PLDM, Vladimir Filat se află în perioada 13-15 martie într-o vizită de lucru la Bruxelles. Potrivit unor informaţii, pe data de 14 martie, deputatul și liderul de facto al PDM, Vladimir Plahotniuc, a plecat cu o cursă charter la Paris.

sursa: omg.md