Select your Top Menu from wp menus

Om al legii, reţinut pentru trafic de influenţă

Un poliţist, angajat la Comisariatul de poliţie Buiucani, în loc să reţină un traficant de droguri, i-a cerut bani şi i-a promis că dosarul deschis pe numele infractorului va fi închis.

Pe parcursul lunii aprilie curent, inspectorul estorca de la o persoană 750 de euro. Poliţistul a solicitat ca prima tranşă de bani în sumă de 250 de euro să-i fie transmisă prin intermediul unui angajat la o spălătorie auto din oraşul Străşeni, iar restul sumei de 500 de euro – în incinta Comisariatului de poliţie Buiucani.
Potrivit Procuraturii Generale, în momentul documentării poliţistului, acesta s-a eschivat de la răspundere. Ulterior, în rezultatul acţiunilor de urmărire penală inculpatul a fost reţinut în incinta Comisariatului General de Poliţie. Urmărirea penală continuă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/om-al-legii-retinut-pentru-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19