Select your Top Menu from wp menus

Olia Tira a ingenuncheat in fata spectatorilor, fara sa vrea

Primul concert solo al interpretei autohtone, Olia Tira, susţinut la Palatul Naţional, nu a trecut fără incidente neplăcute. Interpreta a îngenuncheat în faţa spectatorilor, fără să vrea.

În timp ce se pregătea să interpreteze următoarea melodie, Olia Tira s-a împiedicat şi a căzut jos. Pentru a degaja situaţia, Tira a încercat să improvizeze şi a îngenuncheat în faţa publicului.

„Pentru voi dragi spectatori. Va mulţumesc”, a spus interpreta în microfon.

Olia Tira a purtat la concert o rochie albă, lungă şi o perucă blondă, care, de asemenea, i-a jucat festa.

În concertul de la palatul Naţional, Olia Tira a fost acompaniată de Alex Calancea Band, iar în calitate de invitaţi a avut trupa Sun Stroke Project şi pe interpretul sicilian Daniele Guastella.

sursa:24 H.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/olia-tira-a-ingenuncheat-in-fata-spectatorilor-fara-sa-vrea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19