Select your Top Menu from wp menus

Ofițer de poliție, a fost retinut, fiind bănuit de luare de mită

Un angajat al Comisariatului de Poliție din sectorul Râșcani al capitalei a fost reținut în flagrant, în timp ce a primit o tranșă a unei sume de bani, pentru a mușamaliza o cauză penală.

Vineri, 10 august, aproximativ la ora 15:00, ofițerul de urmărire penală din cadrul CPs Râșcani, a fost prins în flagrant, în timp ce a primit a doua tranșă de bani (150 de euro), din suma totală de 250 de euro, de la o femeie, pe numele căreia era pornită o cauză penală.

Omul legii a încercat să scape de ofiţerii anticorupţie, iar goana dupa el a condus la un accident de circulatie care s-a produs la un semafor de langa   judecătoria sectorului Buiucani.

Operațiunea de reținere a fost efectuată de angajații Centrului pentru Combaterea Crimelor Organizate și a Corupției, în cooperare cu ofițerii Direcției Investigare și Securitate Internă, a Ministerului de Interne.

Potrivit unui comunicat de presa al MAI, institutia demarat si  o anchetă de serviciu pentru verificarea tuturor circumstanțelor acestui caz.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ofiter-de-politie-retinut-fiind-banuit-de-luare-de-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19