Select your Top Menu from wp menus

OFERTE SEXUALE ŞOCANTE. Ce au cerut femeile pentru a presta o partidă de amor

Criză economică sau pur şi simplu nebunia le-a făcut pe unele doamne şi domnişoare să ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai puţin obişnuite. Chiar dacă nu era o situaţie de sex contra bani, femeile prinse cu mâţa în sac au fost acuzate de prostituţie. Urmează o listă cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de poliţie.
Sex contra… bilete la un meci de baseball

Susan Finkelstein, o împătimită a jocului de baseball şi o fană înrăită a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunţ care a atras atenţia poliţiei. “Fană împătimită a echipei Fhillies – superbă, înaltă şi blondă – caut disperată două bilete la World Series”. Un agent sub acoperire a sunat, iar Finkelstein s-a arătat dispusă să plătească în natură. Femeia de 43 de ani a fost arestată sub acuzaţia de prostituţie.
Sex contra… puncte la Warcraft

O împătimită a jocului pe calculator Warcraft s-a arătat dispusă să se “recompenseze” sexual faţă de cel care va juca în locul ei şi-i va aduce 5000 de bucăţi de aur, necesare trecerii la un nivel superior. Ea a postat anunţul pe Internet şi i-a rugat pe doritori să-i trimită şi o fotografie pentru a-l putea, totuşi, alege pe cel care urma s-o ajute.

Sex contra… cheeseburgeri

Un raid sub acoperire al poliţiei din Florida a descoperit o prostituată de 47 de ani care făcea sex contra cheeseburgeri. Christine Baker cerea în schimbul favorurilor sexuale celebrii burgeri cu brânză şi bacşiş 40 de dolari. Femeia a fost arestată şi pusă sub acuzaţia de prostituţie.
Cazul nu este singular. Khadijah Baseer, o prostituată din Los Angeles, a fost arestată în ianuarie 2012 pentru că îşi oferea serviciile sexuale în schimbul meniului său preferat: Chicken McNuggets.

Sex contra… chipsuri

Poliţia din Ocklahoma City a fost suprinsă să afle că una dintre prostituatele zonei Lahuma, Sue Smith, prestează servicii sexuale în schimbul mărcii sale preferate de chipsuri. Ei o urmăreau pe femeia de 36 de ani şi au prins-o în flagrant.Bărbatul cu care era a declarat că avea probleme cu soţia şi a apelat la serviciile prostituatei care nu i-a cerut bani, ci o cutie de chipsuri (în valoare de 30 de dolari). Ce ţi-e şi cu criza economică…

Sex contra… Panda

O studentă a postat pe internet o ofertă la fel de ciudată. Ea se oferea să masturbeze (şi chiar să-i ofere sex oral – dacă respectivul era drăguţ) bărbatul care îi oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic Naţional Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda născut acolo. “Nu sunt nebună, dar trebuie să-l văd. Îmi plac la nebunie urşii panda”, scria femeia în anunţ.

Sex oral contra 2 milioane de dolari
Devenit peste noapte milionar în urma unui joc la bursă în care a câştigat 200 de milioane de dolari, un artist graffiti a primit o propunere indecentă. O mai veche cunoştinţă l-a contactat şi i-a promis sex oral în fiecare zi până la moarte în schimbul a două milioane de dolari.

Sex în scopuri caritabile

O prostituată din Chile s-a scos la licitaţie în scopuri caritabile. Maria Carolina şi-a oferit serviciile pentru 27 de ore contra sumei de 4000 de dolari, bani pe care urma să-i doneze unei asociaţii pentru sprijinirea copiilor cu dizabilităţi. În Chile, prostituţia este legală, însă respectiva asociaţie a fost criticată pentru că a aceptat banii

sursa: jurnalul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/oferte-sexuale-socante-ce-au-cerut-femeile-pentru-a-presta-o-partida-de-amor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19