Select your Top Menu from wp menus

Ofertă electorală hibridizată la Orhei /VIDEO

Straturile de anunturi, avize si apeluri de pe garduri si piloni deseori creaza niste hibrizi bizari.
Cu vreo doua zile inainte de primul tur al alegerilor Presedintelui Romaniei duminica, 2 noiembrie, pe pilonii de electricitate de pe unele strazi din Orhei au aparut postere cu prezidentiabilul Vcictor Ponta.
Pentru ca nu a fost singura oferta lipita pe stalp si pentru ca hartiile mai si se rup, iata ca putem urmari un rezultat “triplu”: o jumatate din candidatul PSD ne invita, in rusa, la mare si, totodata, ne propune servicii IT.
Acum, asteptam cu nerabdare ca si pentru parlamentarele din R.Moldova, pe garduri si pe piloni sa apara mai multe chipuri mai “apropiate’ ale politicienilor din R.Moldova. Poate, si cu ofertele lor ne vom delecta, dupa ce le vor suprapune pe anuntutuile mai vechi , de tot soiul ale orheienilor.
Pana acum , incercarea unui concurent electoral de a iesi neautorizat…

mai multe si VIDEO pe: Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/oferta-electorala-hibridizata-la-orhei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19