Select your Top Menu from wp menus

Octavian Țîcu a depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând scoaterea în ilegalitate a Partidului Șor

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu a depus o sesizare la Curtea Constituțională, solicitând scoaterea în ilegalitate a Partidului Șor.

Deputatul a acuzat că membrii acestei fracțiuni parlamentare au admis mai multe încălcări, inclusiv ale legislației electorale, ar fi corupt alegătorii în mod sistematic, iar conducerea formațiunii și mai mulți membri sunt acuzați de acte de corupție.

Ieri și Platforma Demnitate și Adevărul a anunțat că va depune o sesizare la Curtea Constituțională în acest sens.

Doi deputați din Partidul Șor, Petru Jardan și Denis Ulanov, au rămas recent fără imunitate parlamentară, fiind cercetați sub control judiciar, în dosare legate de frauda bancară și în cel vizând concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Președintele partidului, Ilan Șor, este condamnat în prima instanță, la 7 ani și 6 luni, pentru escrocherii de proporții deosebit de mari și spălare de bani.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/octavian-ticu-a-depus-o-sesizare-la-curtea-constitutionala-solicitand-scoaterea-in-ilegalitate-a-partidului-sor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19