Select your Top Menu from wp menus

Occupy Wall Street a cumparat cu 400.000 dolari datorii ale unor americani in valoare de 15 mil dolari

Un grup de activisti din miscarea Occupy Wall Street a cumparat datorii ale unor americani in valoare de 15 milioane de dolari, in cadrul proiectului The Rolling Jubilee, care isi propune sa elibereze oamenii de aceste credite, scrie The Independent.

Acest grup de oameni cumpara datorii personale ale oamenilor la preturi foarte reduse, cu scopul de a le anula.

Acestia au cheltuit 400.000 de dolari pentru a achizitiona datorii de 14.734.569,87 dolari, cea mai mare parte acumulate ca urmare a costurilor de asigurari medicale.

Grupul spune ca proiectul urmareste sa sublinieze „nedreptatea de a fi nevoit sa te indatorezi pentru nevoi elementare care ar trebui oferite gratuit, precum educatie si sanatate”.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/occupy-wall-street-a-cumparat-cu-400-000-dolari-datorii-ale-unor-americani-in-valoare-de-15-mil-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19