Select your Top Menu from wp menus

Observatori din Moldova la referendumul ilegal din Crimeea

Observatori din Moldova ar participa la urmărirea pregătirii şi desfăşurării referendumului ilegal din Crimeea. Agenţia Rosbalt menţionează ţară noastră în şirul celor din care au sosit “observatorii” internaţionali. Amintim că ieri guvernul republicii a emist un comunicat în care anunţă că nu va recunoaşte rezultatele referendumului din Crimeea.
Totodată mass-media internaţionale scriu că aşa-zişii observatori internaţionali care au venit să monitorizeze referendumul din Crimeea în mare parte reprezintă partide naţionaliste de extremă dreaptă din Europa şi activişi ai societeţii civile proruşi.
Potrivit mass-media internaţioale în calitare de „observatori” şi-au anunţat participarea 135 de persoane din 23 de ţări. Cel mai titrat „observator” este deptuaul în parlamentul european Bela Covacz. Ungurul face parte din partidul Jobbik, cunoscut pentru declaraţiile sale xenofobe şi antisemite. La alegeri mai participă reprezentanţii partidelor de extremă-dreaptă din Bulgaria şi Austria.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/observatori-din-moldova-la-referendumul-ilegal-din-crimea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19