Select your Top Menu from wp menus

ObservatOr//Alinierea, drepţi! Cum reacţionează câteva femei când pe lângă ele trece Ilan Shor VIDEO

Apariţiile lui Ilan Shor (Șor) le provoacă unor persoane reacţii curioase. Acest lucru poate fi observat din secvențtele video surprinse vinerea trecută, în sala de şedinţe a Primăriei Orhei. Atunci, când Ilan Shor trece pe lângă câteva femei care se aflau pe locurile ce sunt, de regulă, ocupate de un grup de persoane, care sunt mobilizate pentru a asista la  şedinţele Consiliului Municipal. Din acest grup fac parte  îndeosebi    femei trecute de vârsta tinereţii,  care s-au manifestat ca susţinătoare fidele ale lui Ilan Shor şi echipei acestuia.

Vineri, ca şi alte dăţi, femeile s-au aşezat pe locurile destinate publicului, dar în momentul în care în sală şi-a făcut apariţia Ilan Shor, acestea, ca la comandă, s-au ridicat în picioare. Nimeni altcineva nu le-a provocat o reacţie similară. Nici vârstnicul viceprimar Valerian Cristea, nici la fel de vârstnica viceprimară Reghina Apostolova, care adineoari a fost chiar candidată  la ditamai funcţia de primar general al capitalei.

Singurul  în stare să le ridice în picioare a fost tânărul conducător de municipiu, tot el – deţinător de funcţii conducătoare în politică şi business – Ilan Shor. Femeile  au revenit pe scaune  după ce conducătorul  a trecut pe lângă ele şi s-a aşezat în fotoliul său. Vizibil mai relaxat decât persoanele care i-au dat onorul, ridicându-se in picioare,  Shor a petrecut cele aproximativ 20 de minute ale ședinței mai mult  cu ochii ațintiți pe telefonul său mobil, la care a și vorbit, legânându-se în fotoliu. 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/observator-alinierea-drepti-cum-reactioneaza-cateva-femei-cand-pe-langa-ele-trece-ilan-shor-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19