Select your Top Menu from wp menus

Obiecte interzise la un deţinut şi un colaborator al Penitenciarului Rezina FOTO

Vineri, 15 februarie,  într-un colet alimentar pentru un  condamnat al Penitenciarului nr.17 Rezina au fost depistate și ridicate un telefon mobil  si  bancnote de 500, 200 și 100 de lei, care au fost ascunse  într-o cutie de cafea.

În urma perchezitiei corporale a detinutului, caruia i-a fost destinat coletul, au mai fost gasite în buzunarul drept de la pantalonii pe care îi purta încă o bancnotă de 200 de lei, iar în ciorapul de la piciorul drept o cartelă SIM, potrivit comunicatului DIP, citat de Radio Orhei.

In aceeași zi, într-un pachet de țigări al  unui colaborator SRS de la camera de întrevederi și primire a coletelor a fost depistată o bancnotă în valoare de 200 lei și un bilețel.

Materialele acumulate pe acest caz î  au fost remise Procuraturii care va investiga cazul, în condiţiile prevederilor legale.

obiecte interzise rezina -3

  • obiecte interzise rezina -2
  • obiecte interzise rezina -1

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/obiecte-interzise-la-un-detinut-si-un-colaborator-al-penitenciarului-rezina-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19