Select your Top Menu from wp menus

Oamenii de stiinta au descifrat misterul „extraterestrului de 15 cm”: „Rezultatele ADN sunt clare”

Testele ADN efecuate pe scheletul unei ciudate creaturi umanoide, de numai 15 cm, au lamurit misterul asa-numitului “extraterestru Ata”, descoperit acum 10 ani.
Micutul schelet a fost gasit in urma cu 10 ani, in desertul Atacama din Chile, de aceea umanoidul a fost numit “Ata”.
Pana acum nu se stiau detalii despre el, aparand diferite ipoteze: unii credeau ca este o maimuta sau un extraterestru, iar altii banuiau ca este un fetus, scrie Daily Mail.
Scheletul are numai 15 cm lungime si un craniu foarte mare. Acum, un documentar intilulat Sirius prezinta cele mai recente teste efectuate, pentru a lamuri acest mister.
Pe langa forma ciudata a craniului, existau si alte detalii care alimentau teoria potrivit careia fiinta este de fapt un extraterestru: oasele lui sunt inchise la culoare, iar, spre deosebire de oameni, care au cate 12 perechi de coaste, acesta are doar 9.
O mostra de ADN a fost preluata din maduva osoasa si analizata de specialistii unei universitati din Statele Unite.
Concluzia lor este foarte interesanta: este vorba de un om, de sex barbatesc, nu de un fetus, pentru ca aceasta fiinta a supravietuit dupa nastere intre 6 si 8 ani.
A suferit insa “o mutatie interesanta”, precizeaza Garry Nolan, directorul sectiei de biologie celulara de la Universitatea Stanford din California.
“Cu siguranta a respirat, a mancat, organismul lui a functionat. Ar fi interesant sa aflam cat de mare era cand s-a nascut. Nu este o maimuta, este uman, mai apropiat de oameni decat sunt cimpanzeii”, adauga Nolan.
Documentarul Sirius, care prezinta teorii interesante despre posibile civilizatii extraterestre, dar si despre misterul lui Ata, va fi disponibil online incepand cu 22 aprilie.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/oamenii-de-stiinta-au-descifrat-misterul-extraterestrului-de-15-cm-rezultatele-adn-sunt-clare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19