Select your Top Menu from wp menus

Oamenii de afaceri boicotează Guvernul Filat

Reprezentanţii comunităţii de afaceri boicotează pentru a doua oară şedinţa grupului de lucru pentru reglementarea activităţii antreprenoriale, care are loc în fiecare săptămână, exprimându-și astfel nemulțumirea față de politica bugetar-fiscală pentru anul 2013, aprobată de Guvern.

De asemenea, Asociaţia Investitorilor Străini s-a declarat îngrijorată de ultimele evoluţii în adoptarea politicii bugetar-fiscale a Republicii Moldova pentru anul 2013, în particular, de faptul că Ministerul Finanţelor a inclus în mod unilateral prevederi noi, după ce s-au încheiat consultările cu societatea civilă.

Potrivit proiectului politicii bugetar-fiscale aprobate de Executiv, va fi majorată cu 60% licenţa pentru jocurile de noroc şi cu câte 30% licenţa pentru comercializarea carburanţilor, băuturilor alcoolice tari şi a ţigărilor. De asemenea, din 2013 angajatorii vor achita primele cinci zile din concediul medical al angajaţilor. Cele mai sensibile momente, potrivit ministrului finanţelor, Veaceslav Negruţa, ţin de majorarea TVA la producţia agricolă şi la zahăr. Guvernul speră că în urma acestor modificări să sporească acumulările la buget cu 500-600 de milioane de lei.
sursa:arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/oamenii-de-afaceri-boicoteaza-guvernul-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19