Select your Top Menu from wp menus

O victimă a exploziei într-un local din Chişinău A MURIT

Ministerul Sănătății anunță că astăzi, 17 ianuarie 2016, un pacient care a avut de suferit în incendiul din Piața Centrală a decedat.

Pacientul a suportat traumatismul combustional în urma deflagrației de pe data 9.01.2016, la data de 10.01.2016 a fost transferat în secția Terapie Intensivă a Centrului de Combustiologie unde a primit tratament în volum deplin.

La data de 15.01.2016, pe fondalul agravării stării generale s-a decis transferul pacientului în secția Reanimare al Institutului de Medicină Urgentă pentru tratament specializat complex. Decesul a survenit în urma decompensarii poliorganice pe fon de patologii concomitente, se spune în comunicat.

O explozie s-a produs în localul „La Soacra” din Piaţa Centrală în Chişinău pe 9 ianuarie. În urma exlploziei 17 persoane au fost rănite, ulterior trei femei au fost transportate de militarii români într-un spital din Bucureşti, acestea fiind operate cu succes.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-victima-a-exploziei-intr-un-local-din-chisinau-a-murit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19