Select your Top Menu from wp menus

O verighetă a fost cauza intervenției salvatorilor DSE Orhei

Photo Credit To foto simbol

Printre activitățile obișnuite ale pompierilor și salvatorilor din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei se numără și unele mai speciale, cum a fost de exemplu cea de săptămâna trecută din Cișmea. Potrivit unui comunicat al DSE Orhei salvatorii au fost solicitați să scoată o verigheta de pe degetul unei persoane, căreia i s-a umflat mîina și în consecință îi erau provocate discomfort și durere.
Potrivit sursei citate deși timpul de afara e umed, incendiile de vegetație se țin lanț la Orhei, Rezina, Telenești și Șoldănești. Pompierii celor patru Unități au avut pe parcursul săptămînii precedente peste zeci de intervenții la stingerea focului de vegetație și gunoiște.

         Un incedniu devastator s-a produs în noaptea de 29 spre 30 noiembrie curent într-o gospodărie din s. Trebujeni, r-l Orhei. Pe la orele 01.58 pompierii din Orhei au fost alarmați precum că arde o construcție auxiliară și nutreț pentru animale. La fața locului s-a constat că construcția era cuprinsă total de flăcari și incendiul a mistuit 150 de baloți de lucernă.

         În aceeași zi la Rezina pompierii au stins incendiul din tavanul unei case din Cineșeuți și au deblocat ușa unui apartament din oraș, unde se afla un copil.

Un alt caz de ardere de lucerna a avut loc la Telenești în s. Hirișeni. Aici au ars 300 baloți lucerna, în noaptea de unu decembrie.

Nici popmierii din Șoldănești nu au fost scutiți de incendii. Pe lingă incendiile de vegetații, aceștia au stins focul într-o gospodărie din s. Climăuți. Aici au ars un șopron și 20m3 de lemne.

La finele săptămînii trecute atît salvatorii din Șoldănești cît și cei din Rezina au venit în ajutor celor de laSAMU, pentru a le acorda ajutor la îmbarcarea unui bolnav și tractarea salvariei.

La Orhei săptămîna de activitate se încheie cu un incendiu într-un apartament din str. Iachir. Victime nu au fost înregistrate. Cauza se stabilește.

CETATENI, NU UITATI !

PRINTR-UN COMPORTAMENT PREVENTIV, VA SALVATI VIATA ȘI BUNURILE.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-verigheta-a-fost-cauza-interventiei-salvatorilor-dse-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19