Select your Top Menu from wp menus

O tânără reţinută pe aeroportul Chişinău: Urma să se prostitueze în Turcia

Oamenii legii au reuşit să reţină pe aeroportul Chişinău, o tânără care intenţiona să plece în Turcia pentru a se prostitua. Totodată, inspectorii secţiei operative a Serviciului Grăniceri din punctul internaţional de trecere „Chişinău Aeroport” şi ofiţerii Comisariatului General de Poliţie din municipiul Chişinău, au reţinut şi doi din organizatorii reţelei.
În cadrul primelor cercetări Natalia C., în vîrstă de 27 ani, locuitoarea satului Glijeni, raionul Floreşti, a relatat inspectorilor controlului de frontieră că pleacă peste hotare la odihnă în Turcia, însă mai apoi să recunoască că de fapt ajungând în Istanbul urma să presteze servicii sexuale.
Organizarea acestei „călătorii” tînăra a fost susţinută de doi chişinăuieni, descoperiţi în fluxul de pasageri care urmau să iasă din ţară cu aceeaşi cursă.
Pentru continuarea cercetărilor şi atragerii la răspundere a persoanelor implicate în una din cele mai profitabile infracțiuni, tînăra şi organizatorii au fost preluaţi de reprezentanţii Comisariatului General de Poliţie din municipiul Chişinău.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-tanara-retinuta-pe-aeroportul-chisinau-urma-sa-se-prostitueze-in-turcia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19