Select your Top Menu from wp menus

O tânără a fost condamnată pentru furt, escrocherie, delapidarea averii străine şi uzurparea de calităţi oficiale.

O tânără de 22 de ani din Bălţi a fost condamnată pentru furt, escrocherie, delapidarea averii străine şi uzurparea de calităţi oficiale.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, aceasta este învinuită de procurori, că pe parcursul anilor 2010-2012 a însuşit bunuri materiale de la diferite persoane prin furt, înşelăciune şi abuz de încredere, cauzîndu-le părţilor vătămate un prejudiciu de peste 168 mii lei.

Pentru atingerea scopurilor sale criminale, tînăra se prezenta persoanelor ca fiind ofiţer de urmărire penală, minţind că în gestiunea sa se află o plîngere care îi vizează şi că poate să înceteze examinarea acestei plîngeri în schimbul anumitor bunuri.

În acest mod inculpata a dobîndit prin înşelăciune de la patru persoane bijuterii din aur şi bani.

Tot ea, fiind angajată într-un chioşc a însuşit marfa primită pentru realizare în sumă de 40 mii lei.

Recent, inculpata, care are un copil minor şi anterior a mai fost în conflict cu legea, a fost condamnată la 9 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de 2 ani.

De asemenea, instanţa a dispus încasarea de la inculpată în folosul părţilor vătămate a prejudiciului cauzat prin infracţiunile comise.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-tanara-a-fost-condamnata-pentru-furt-escrocherie-delapidarea-averii-straine-si-uzurparea-de-calitati-oficiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19