Select your Top Menu from wp menus

O reţea de staţii PECO înşela clienţii

Poliția a efectuat astăzi percheziții la 17 stații PECO în cadrul unei cauze penale deschise în noiembrie 2012. Conform achizițiilor de probă efectuate de poliție, la aceste stații PECO avea loc diminuarea cantității de combustibil vîndut printr-o schemă frauduloasă.

La fiecare 10 litri de benzină sau motorină, clientul primea cu 300-400 de mililitri mai puțin. Ulterior surplusul de combustibil, format prin înşelarea clienţilor era comercializat.

Pe cauza penală figurează mai multe persoane care au înlocuit elementele electronice ale stațiilor de alimentare cu combustibil pentru a permite diminuarea cantității. Inspectoratul Național de Investigații cercetează și posibila implicare a managementului mediu sau de vîrf a companiei în implementarea acestei scheme frauduloase.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-retea-de-statii-peco-insela-clientii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19