Select your Top Menu from wp menus

O priză electrică, la preţul aurului. Află cum poate fi

Un bărbat din orasul Orhei a fost condamnat  la un  an închisoare, dupa ce a reparat o priza electrica  intr-o locuinta vecina. Instanta a decis ca executarea pedepsei sa fie suspendata  pe un termen de probă de un an. Asta, tinand seama si de faptul ca inculpatul a recunoscut ca a sustras o pungă cu lantisoare, medalioane, cercei si  alte articole de aur din apartamentul cu priza defectata.

S-a intamplat in timp ce barbatul, la rugamintea vecinei, se ocupa de reparatia unei prize in locuinta femeii.  Vecina, care a plecat de acasa, i-a lasat   cheile de la apartament, iar la revenire nu si-a  gasit in ascunzis bijuteriile pretioase, estimate la cca 27 mii lei.

In cadrul urmaririi penale a fost stabilit ca barbatul, impreuna cu concubina sa au amanetat aurul contra  aproape  13 mii lei la un lombard din  centrul Orheiului, iar cu banii obtinuti si-au  achitat  creditul  si serviciile comunale.

In  afara de pedeapsa penala stabilita inculpatuluiu, instanta a dispus ca de la acesta sa fie incasat intregul prejudiciu material pe care i  l-a provocat vecinei in schimbul unei prize reparate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-priza-electrica-la-pretul-aurului-si-cu-final-penal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19