Select your Top Menu from wp menus

O prezentatoare TV, pusă pe fugă, în direct. Vezi ce a speriat-o

Prezentatoarea rubricii meteo de la postul canadian de televiziune Global BC s-a speriat în timpul jurnalului din cauza unei apariţii surprinzătoare pe ecran, scrie Romania TV.

O prezentatoare meteo de la postul de televiziune Global BC s-a speriat teribil chiar în timpul jurnalului, când pe ecran a apărut un păianjen uriaş.

În timp ce povestea cum va fi vremea în zona oraşului Vancouver proiecţia insectei care se aşezase pe cameră a apărut chiar deaspura capului lui Kristi Gordon, ca şi cum i s-ar fi aşezat acesteia în păr.

Reacţia prezentatoarei a fost una de frică, însă după aceea ea a avut puterea să glumească pe acest subiect.

sursa: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-prezentatoare-tv-pusa-pe-fuga-in-direct-vezi-ce-a-speriat-o/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19