Select your Top Menu from wp menus

O pisica a fost „arestata” intr-o tentativa de evadare din Brazilia. VIDEO

Cativa detinuti inventivi ai unei inchisori din Brazilia au incercat sa faca rost de uneltele necesare pentru a evada prin intermediul unei pisici. Felina a fost prinsa insa de gardieni cand intra pe poarta inchisorii avand asupra sa un telefon mobil dotat cu incarcator si casti, doua burghie si trei panze de bomfaier, scrie Russia Today.

„Un agent a vazut pisica si s-a dus sa se uite mai bine deoarece ceva parea a nu fi in regula”, a povestit Marcelo Avelino, seful gardienilor inchisorii din Alagoas, in nord-estul Braziliei, citat de cotidianul O Globo.

Pisica fusese vazuta deseori intrand si iesind din inchisoare si se pare ca fusese dresata pentru a furniza diverse unele prizonierilor.

„Va fi greu de descoperit cine e vinovat in conditiile in care pisica nu poate vorbi”, a afirmat un purtator de cuvant, citat de un cotidian local.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-pisica-a-fost-arestata-intr-o-tentativa-de-evadare-din-brazilia-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19