Select your Top Menu from wp menus

O persoana a MURIT intr-un accident nocturn, langa Orhei

 Noaptea trecuta, la cativa kilometri de orasul Orhei, s-a produs un accident rutier tragic. In rezultatul acestuia, a murit  un barbat din Soroca.   Nenorocirea s-a intamplat din cauza pierderii controlului volanului de catre victima.

Accidentul a avut loc intre orele 2 si 3,  in noaptea de duminica spre luni, pe traseul Chisinau Soroca, in apropierea unei locatii de agrement. Un ”Volkswagen”, condus de un barbat  originar din  Soroca a tamponat din spate remorca unui autocamion, la volanul caruia se afla un locuitor al raionului Briceni.

In urma impactului, soferul automobilului a decedat pe loc. Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au realizat investigatii la fata locului si au ajuns la concluzia ca tragedia a fost urmare a faptului ca  soferul automobiluluil nu a pierdut controlul asupra volanului .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-persoana-a-murit-intr-un-accident-nocturn-langa-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19