Select your Top Menu from wp menus

O pensionara de 77 de ani este campionă mondiala la saritura cu prajina. Are 42 de medalii

Dorothy McLennan a lucrat toata viata la o banca si, dupa ce s-a pensionat, a vrut sa-si gaseasca o alta ocupatie. A devenit atleta si a castigat deja zeci de medalii de aur, stabilind recorduri mondiale la saritura cu prajina, desi are 77 de ani, scrie stirileprotv.ro
De cand a luat aceasta decizie, la varsta de 50 de ani, Dorothy se antreneaza cate 3 zile pe saptamana, mai ales ca se apropie un alt campionat mondial si trebuie sa fie pregatita.
Bunicuta a castigat prima medalie de aur in 1991, la saritura cu prajina, iar performanta s-a repetat anul trecut. Evident, Dorothy concureaza la categoria de varsta 75-80 de ani.
In total, ea a castigat 42 de medalii, dintre care 35 de aur. Concureaza si la heptatlon, sperand sa doboare recordul mondial la 100 metri viteza si sa termine cursa in doar 16 secunde.
Ea s-a hotarat sa devina atleta de performanta, dupa ce a fost impresionata de povestea unui batran de 80 de ani, care a alergat la maraton.
Acum, Dorothy, care este antrenata de fiul si, Stephen, calatoreste prin toata lumea, ca sa participe la competitii sportive.
“Nimeni nu este prea batran ca sa faca sport si sa fie in forma. Recomand tuturor atletismul”, declara Dorothy, care practica si yoga de 20 de ani.

sursa: stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-pensionara-de-77-de-ani-este-campionara-mondiala-la-saritura-cu-prajina-are-42-de-medalii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19