Select your Top Menu from wp menus

O orheiancă a cucerit 2 MEDALII de AUR pentru Italia la Campionatul Mondial la Lupte Unificate FOTO

O tânără originară din părţile Orheiului a urcat de două ori pe primul loc în probele de Karate la Campionatul Mondial la Lupte Libere.  Cristina Dogocher, care este plecată de mai mulţi ani în Italia,  a apărat culorile acestei ţări la competiţia care s-a desfăşurat în perioada 3-8 noiembrie la Benidor, Spania.
Orheianca a obţinut o medalie de aur la categoria Kata şi o medalie de aur la categoria Kumite.
Nu este primul rezultat de top pe care Cristina l-a înregistrat pentru noua s-a patrie. Anul trecut,  la aceeaşi competiţie ea a devenit campioană în proba de Kata Individual.
Amintim,  că la acelaşi Campionat a devenit campion Nicolae Deleu din Orhei la Luptele Marţiale Mixte, antrenat de Oleg Sclifost, iar pe locul 3 a urcat Vasile Niţă din satul Peresecina.

  • cristina dogocher foto facebook 2
  • cristina dogocher foto facebook

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-orheianca-a-cucerit-2-medalii-de-aur-pentru-italia-la-campionatului-mondial-la-lupte-unificate-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19