Select your Top Menu from wp menus

O nouă ședință extraordinară la CM Orhei

Consiliul Municipal Orhei a fost convocat în după-amiaza zilei de astăzi în ședință extraordinară. Aceasta s-a desfășurat într-un ritm alert și aproape fără discuții, chiar dacă mai bine de jumătate din proiectele de decizii au fost introduse suplimentar pe ordinea de zi.

La ședință au fost prezenți 25 din cei 27 de consilieri municipali. O parte din scaunele din sală au fost  ocupate de tradiționalul grup de susținători ai puterii municipale,  printre aceștia regăsindu-se și unele persoane din acele  care au protestat  ieri  la Judecătoria Orhei, împotriva anulării alegerilor din Jora de Mijloc. 

De la începutul anului curent,  ședința de azi, a fost a patra la număr,  convocată în mod extraordinar, asta deși legea prevede că o dată în trei luni consiliile locale trebuie să se convoace în ședință ordinară. De notat că, spre deosebire de şedinţele ordinare, cele extraordinare, care sunt convocate de primarul Ilan Șor,  pot fi organizate în termen restrâns, fără a publica proiectele deciziilor mai din timp şi fără a avea obligațiunea expresă de a le consulta public.

Cu detalii de la ședința CM Orhei, vom reveni.

vezi:  CM Orhei, locul unde ordinarul a devenit excepţie, iar extraordinarul – regulă//DOC


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-noua-sedinta-extraordinara-la-cm-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19