Select your Top Menu from wp menus

O nouă şedinţă de judecată în dosarul Filat a fost amânată

O nouă amânare în dosarul de judecată a fostului premier Vlad Filat. Instanţa urma să audieze astăzi câţiva martori din partea apărării, relatează Mesager.
Ședinţa de judecată care urma să aibă loc astăzi, la ora 10:00, a fost amânată din motiv că unul dintre avocați nu s-a prezentat la şedinţă. Mai mult, Vlad Filat a depus o cerere, prin care a solicitat să nu participe la şedinţa de astăzi.

În acelaşi timp, procuroarea Adriana Beţişor susține că nu a existat niciun motiv întemeiat pentru amânarea audierii unor martori ai apărării.

Următoarea ședință de judecată a fost programată pentru marți, 17 mai, ora 15:00, la Judecătoria Buiucani.

Amintim că politicianul Vlad Filat este acuzat de corupție și trafic de influență, fiind cercetat penal în stare de arest preventiv. El se declară nevinovat şi susţine că este victima unei răfuieli politice.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-noua-sedinta-de-judecata-in-dosarul-filat-a-fost-amanata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19