Select your Top Menu from wp menus

O nouă SCHEMĂ ELECTORALĂ  pentru a reda libertatea lui Ilan Shor

Alegerile din nou sunt folosite pentru repunerea în libertate  lui Ilan Shor. Potrivit unei adresări către OSCE din partea MSPR Ravnopravie, candidata la Preşedinţie din partea acestei formaţiuni, Inna Popenco, l-a desemnat pe primarul de Orhei, Ilan Shor, drept persoana sa de încredere.

În Declaraţie se face referire la Codul Electoral şi se afirmă că Popenco se află în condiţii discriminatorii în raport cu alţi concurenţi electorali. Ravnopravie cere misiunii OSCE să contribuie  la oferirea posibilităţii liderului  formaţiunii, Ilan Shor,  care e   şi persoană de încredere a Innei Popenco,  să organizeze personal campania electorală a candidatului înaintat.

Ilan Shor se află în prezent în arest la domiciliu. Acesta a mai fost arestat în primăvara anului 2015, când a scăpat din arest, la fel, graţie perioadei electorale. Acesta s-a înscris în alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Orhei, motiv pentru care CEC a dispus eliberarea s-a din arest.
Iniţial Shor a anunţat că va candida independent, dar peste câteva zile s-a înscris în cursă pe lista MSPR Ravnopravie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/o-noua-schema-electorala-pentru-a-reda-libertatea-lui-ilan-shor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19